Despre noi

Despre Noi

Le oferim partenerilor si furnizorilor de servicii posibilitatea sa livreze, gestioneze si sa monetizeze usor intregul ciclu de viata al infrastructurilor bazate pe cloud, serviciilor si subscriptiilor IoT, simplificand transformarea digitala cu incredere, viteza si dinamism.

Ingram Micro Cloud este o divizie globala a Ingram Micro Inc. (NYSE: IM) cu o oferta cuprinzatoare si suport, astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra pe vanzarea, construirea si livrarea solutiilor si serviciilor IT in vederea rezolvarii provocarilor de business pe care le intampina clientii dumneavoastra.

 Apasati aici pentru a afla mai multe despre Ingram Micro

leadership, viziune, valori si istoric.

De ce sa va alaturati noua?

Iata cum setam standardul si de ce Ingram Micro este aggregator of choice pentru solutiile si serviciile cloud:

Solutii

Avem cele mai bune relatii cu furnizorii si cele mai bune solutii din domeniu, selectate pentru a aduce functionalitati de tip enterprise clientilor dumneavoastra SMB.

Acreditarea Furnizorilor & Serviciilor

Efectuam tehnical due dilligence asupra fiecarui serviciu pentru a ne asigura ca SLA-urile sunt indeplinite, serviciile sunt scalabile, iar dumneavoastra primiti cel mai inalt nivel de suport.

Master Service Agreement (MSA)

Reduceti-va cheltuielile juridice si timpul petrecut gestionand contractele furnizorilor.

Programe de Vanzari & Marketing

Resurse online pentru dezvoltarea educatiei si afacerilor, evenimente destinate cloud-ului, seminari web, interactiuni sociale si programe de suport marketing, toate create pentru a va sprijini in vanzari.

Inovatie

Ecosistemul Cloud e primul de acest gen care uneste o comunitate interconectata cu tehnologia cloud de ultima ora si cele mai variate solutii si cataloage de servicii din industrie, de la furnizori de top.

Echipa Cloud dedicata

Ingram Micro Cloud a construit o echipa dedicata de profesionisti in operatiuni, vanzari si training care se concentreaza 100% pe succesul dumneavoastra.

Scalabilitate

Serviciile noastre se adapteaza cu usurinta pe masura ce nevoile clientilor dumneavoastra se schimba.

Dinamism

Adreseaza mai rapid piata cu servicii ce sunt usor de comandat, de consumat, de provizionat si de facturat.

Flexibilitate

Unelte robuste pentru furnizori si solutiile de tip end-to-end pentru brokeri ofera o gama de optiuni pentru modul in care livrati serviciile.

Ingram Micro ofera acces facil clientiilor sai la o comunitate dinamica, gratie Ecosistemului Cloud, in care toti participantii pot interactiona beneficiind de avantajele comunitatii.
eco6

Ecosistemul Cloud aduce o comunitate interconectata formata din peste 200.000 de parteneri activi si furnizori de servicii alaturi de tehnologie cloud de ultima ora, inclusiv platformele Ingram Micro de la Odin si Ensim, si cele mai cuprinzatoare solutii si cataloage de servicii din industrie de la furnizori de top, pentru a forma un mediu benefic care faciliteaza prosperitatea individuala a fiecarui membru. Apartenenta la Ecosistemul Cloud va ofera o cale sigura, rapida si simpla spre succesul in cloud.

Cloud Marketplace, Cloud Store, Odin Automation Essentials, Odin Automation Premium si Ensim sunt platforme din Ecosistemul Cloud care permit partenerilor sa vanda servicii si solutii sindicalizate cloud si self-hosted. Automatizarea proceselor, provizionarea instantanee, facturarea automata, catalogul de servicii cuprinzator, managementul subscriptiilor, bundle-urile si designul complet al platformei de e-comert sunt doar cateva din caracteristicile platformelor Ingram Micro.

Cu cea mai mare baza de clienti, formata din VAR, SI, MSP, HOSTER si Telco, Ecosistemul Cloud este creat sa simplifice transformarea digitala si sa accelereze intrarea pe piata pentru a asigura succesul cloud.

Ingram Micro Cloud in Cifre
21

Cloud Marketplaces Worldwide

39,000+

Parteneri Channel inregistrati

pe Cloud Marketplace

1350+

Cloud Associates

500+

APS (Catalog)

320+

Solutii Cloud

70+

Furnizori Cloud

200,000+

Reselleri

10,000

Hosteri

285

Telco

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.