Servicii si Solutii de Cloud

businessapps-w

Business Applications

Simplificarea proceselor de business, imbunatatirea si eficientizarea fluxurilor din organizatie si livrarea la timp a rezultatelor.

office-365

Microsoft | Office 365

Office 365 combina binecunoscuta suita Microsoft Office desktop cu noile versiuni ale serviciilor de comunicare si colaborare care pot fi accesate in cloud, incluzand Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Office Online, and Skype for Business Online— pentru a ajuta utilizatorii sa fie eficienti oriunde s-ar afla.

cloudmanagementservices-w

Servicii Cloud Management

Suport global, migrare, implementare si adoptie tehnologica rapida pentru clienti.

skykick-migrate-manage

Skykick | Migrare si Management

Skykick ofera / dispune de o gama puternica de produse de cloud, de la migrare, backup si managementul serviciilor si solutiilor in cloud. SkyKick Migration Suite ajuta partnerii IT sa automatizeze intregul proces de migrare a proiectelor O365 de la etapa de presales pana la finalizarea completa a proiectului.

comm-coll-w

Comunicare si Colaborare

Sprijina echipele de lucru sa lucreze colaborativ mai eficient si in siguranta inlaturand barierele geografice.

dropbox-business

Dropbox Business

Dropbox Business permite echipelor sa partajeze informatiile , oriunde s-ar afla si sa isi sincronizeze fisierele importante pe toate device-urile. Instrumente puternice de administrare va ajuta sa mentineti controlul organizatiei. Fisierele partajate si linkurile furnizate permit actualizarea si transmiterea informatiei cu un efort minim.

ibm-connections

IBM | Connections

Aceasta platforma de colaborare digitala ofera un potential nou afacerii dvs. Cu instrumentele de colaborare online si functionalitatile de email integrate web-based, echipele de lucru muncesc mult mai eficient si descopera un design inovativ, cu analiza de social network si functii de asistent personal ce sunt oferite de IBM cognitive computing.

nomadesk

Nomadesk | File Sharing

Nomadesk furnizeaza o solutie usoara si sigura de a partaja, sincroniza si de a salva fisiere. Atat utilizatorii individuali, cat si echipele, au posibilitatea sa-si securizeze , sincronizeze, partajeze si sa salveze datele fara a-si limita sau schimba obiceiurile de lucru, astfel incat este posibila accesarea fisierelor chiar si atunci cand nu exista o conexiune la internet.

infra-w

Infrastructure

Cadrul organizational Advance reduce costurile, riscul si resursele necesare, oferind in acelasi timp un venit mai mare, suport, incredere si eficienta din punct de vedere operational.

acronis-backup-cloud

Acronis | Backup Cloud

Acronis Backup Cloud a fost creat pentru VAR’s, companiile de hosting si furnizorii de servicii cloud de pe Ingram Micro Cloud Marketplace care isi doresc sa livreze clientilor lor cele mai noi software-uri Acronis pentru backup si servicii de disaster recovery.

softlayer

IBM | Softlayer

Softlayer furnizeaza cea mai performanta solutie de infrastructura cloud. O singura platforma cu centre de date in toata lume, cu cea mai varianta gama de optiuni de cloud computing, integrate si automatizate prin intermediul unei retele si al unui sistem de management privat.

azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure furnizeaza modelul Infrastructure as a Service, model in care resellerii pot beneficia de o gama larga de servicii pe care pot sa le ofere simplu clientilor lor via cloud. Tot ceea ce trebuie sa faca resellerul este sa selecteze ceea ce are nevoie si va fi facturat doar pentru ceea ce consuma.

sec-w

Security

Protectia informatiilor sensibile, business continuity, regulatory compliance si protectia infrastructirii critice de business.

symantec

Symantec | Endpoint Protection Cloud

Symantec  Endpoint Protection Cloud este o solutie de management in cloud ce permite securizarea device-urilor companiilor de dimensiuni medii, cat si ale utilizatorilor individuali (PC-uri, laptopuri, tablete, telefoane mobile si servere) care opereaza pe platforme diferite (Windows, Mac, Android sau iOS) si sunt gestionate dintr-o singura consola.

Vreti sa va migrati afacerea in cloud?

Aveti nevoie sa alegeti solutia potrivita?

Echipa noastra de profesionisti este aici pentru a va ajuta.

untitled-1
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.