Symantec

Suport în vederea protejării

clienților dumneavoastră'

Vieți digitale

Provocarea privind securitatea

Companiile sunt avertizate în legătură cu amenințarea din ce în ce mai mare cu privire la securitatea cibernetică după ce în urma cercetării guvernamentale în domeniul securității cibernetice s-a constatat faptul că două treimi din companiile mari au înregistrat o încălcare cibernetică în ultimul an.

Atacatorii exploatează acum vulnerabilitățile în cadrul securității cibernetice a companiilor înainte ca acestea să aibă timp să reacționeze. Pe măsură ce domeniul de securitate crește, inteligența în combaterea amenințărilor este vitală pentru a ajuta organizațiile să descopere amenințări vechi și noi.

Flexibilitate Scalabilitatea de neegalat și punerea în aplicare a politicilor granulare oferă o soluție care se adaptează la afacerea dumneavoastră.
Costuri reduse Reducerea cheltuielilor de management și a dificultăților utilizând o singură soluție care oferă cea mai eficientă securitate disponibilă
Productivitate îmbunătățită Angajații pot lucra mai inteligent și mai rapid datorită performanței optimizate de scanare și utilizării resurselor atât în mediul fizic, cât și în cel virtual
Rapoarte și analize avansate FRaportare mult mai avansată decât cea tradițională datorită încorporării analizei multidimensionale într-un tablou de bord ușor de navigat
Ușor de gestionat Soluții simple pentru actualizări, programare, crearea de politici și managementul multiplatformă.

Soluții cloud Symantec pentru protecție împotriva amenințărilor

Pentru a rezolva această amenințare, Symantec a dezvoltat o platformă integrată de apărare cibernetică care permite utilizatorilor să gestioneze prevenirea, detectarea și reacția la nivelul portalurilor, mesajelor și sistemelor cloud pe o singură platformă. Anterior acestei platforme, companiile au folosit o serie de produse de securitate de la diferiți furnizori, care nu au fost proiectate să funcționeze sincronizate. Datorită acestei platforme integrate, Symantec are un paznic la fiecare poartă. Potrivit raportului Forrester Wave, în „seturile de securitate a punctului final“ s-a descoperit faptul că oferta Symantec „Sistem de protecție a punctului final Symantec“ a fost setul complet de securitate a punctului final de pe piață. Sistemul de protecție a punctului final Symantec utilizează inteligența artificială pentru a oferi o protecție superioară, un nivel înalt de performanță și un răspuns orchestrat pentru a opri amenințările, indiferent de modul în care acestea atacă obiectivul dumneavoastră; astfel vă puteți concentra asupra afacerii dumneavoastră.

Protejarea e-mailului bazată pe sisteme cloud, care se integrează cu Office 365, Google Apps și multe altele.

Symantec Email Security.cloud oferă de asemenea protecție de ultimă oră împotriva legăturilor din e-mail spre site-uri rău intenționate. Office 365 și alte posibilități de scanare a link-urilor din platformele de e-mail pe bază de sisteme cloud limitează „listele negre” ale URL-urilor necorespunzătoare cunoscute pe care infractorii cibernetici le pot evita acum prin utilizarea conexiunilor scurte. Symantec Email Security.cloud învinge această tactică printr-o legătură inteligentă în timp real care urmărește legăturile de redirecționare complete sau scurte până la destinațiile lor finale, analizează conținutul acestora și împiedică e-mailurile cu link-uri false să apară vreodată în căsuța poștală a utilizatorului.

symantec-connected
symantec-key

Criptare cu mult peste capacitățile de securitate bazate pe semnături de bază în Office 365

Symantec Email Security.cloud depășește capacitățile de securitate bazate pe semnături de bază din Office 365 pentru a vă proteja afacerea de malware vizat și de a reduce la zero atacurile zilnice, însă îmbunătățește capacitatea companiei dumneavoastră de a împiedica scurgerea de date private sau sensibile din rețeaua dumneavoastră prin e-mail sau atașamente. Acesta vă poate ajuta să vă protejați proprietatea intelectuală sau să respectați reglementările guvernamentale. Office 365 oferă criptare prin e-mail, dar este legată de parola destinatarului e-mailului, ceea ce înseamnă că datele dumneavoastră valoroase sunt doar la fel de sigure ca și parola e-mailului destinatarului. De asemenea, este important să rețineți faptul că Microsoft nu are în prezent un plan de urgență în cazul în care un hacker fură detalii de conectare ale unui utilizator de Office 365. Acest lucru implică un aspect complet nou al atacului lor cibernetic. Abordarea criptării de către Symantec Email Security.cloud elimină aceste două deficiențe grave, fără a compromite niciunul dintre programele de Office 365.

Trecerea la sisteme cloud cu încredere


Pentru majoritatea companiilor, tranziția de la securitatea tradițională a e-mailului la cea pe bază de sisteme cloud reprezintă un proces gradual și descurajant. Symantec este pregătit să vă ajute să faceți trecerea la protecția pe bază de sisteme cloud cu încredere, fără compromisuri cu privire la securitate. Sistemul este creat pentru a proteja toate soluțiile de e-mail folosite în mediul dumneavoastră, inclusiv Microsoft Office 365, aplicații Google și alte cutii poștale găzduite. Ca și în sistemele de e-mail de bază precum Microsoft Exchange. Cu Symantec puteți crea un strat complet de protecție în jurul tuturor acestor sisteme diferite, nimic nu scapă prin fisuri, oprind astfel scurgerile datelor care ar putea fi extrem de costisitoare pentru afacerea dumneavoastră. Trecerea la Symantec vă permite să fiți în mod simplu și confortabil cu un pas înaintea amenințărilor cibernetice.

Cărți electronice gratuite | Ghidul de securitate Symantec

Lăsați detaliile dumneavoastră și primiți gratuit ghidul de securitate. Furnizat de Symantec & Ingram Micro Cloud.

Fill out my online form.
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.